Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@16:25:52 GMT

تبلیغات در اینستاگرام را چقدر باید جدی گرفت؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۷۶۱۵

تبلیغات در اینستاگرام را چقدر باید جدی گرفت؟

چند دقیقه از وقت امروزتان را در اینستاگرام گذارنده‌اید؟ تابه‌حال چه چیزهایی خریداری کرده‌اید که از طریق اینستاگرام با آن‌ها آشنا شده‌اید؟ هرهفته چند تا لینک و پیام خصوصی اینستاگرامی از طرف دوستانتان دریافت می‌کنید؟

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آنی بین رسانه، دوست داشته باشیم یا نه شبکه اجتماعی اینستاگرام تبدیل به یکی از مهم‌ترین ابزارهای کاربردی اینترنت امروز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های بزرگ در تمام جهان، تریبون‌های رسمی و جذابشان را به سمت این دنیای پر تصویر آورده‌اند و بخش قابل‌توجهی از بازاریابی و اطلاع‌رسانی‌شان را از طریق ویدئومارکتینگ به نظر مشتریانشان می‌رسانند.

اگر بخواهیم با صراحت بیشتری موضوع را بیان کنیم، شاید بتوان گفت وب‌سایت‌های اینترنتی و ویترین مغازه‌ها هم در برابر شبکه همیشه‌دردسترسِ اینستاگرام رقابت را واگذار کرده‌اند و حالا به‌ هر شکلی که شده دارند سعی می‌کنند خودشان را با این تغییرات مطابقت بدهند.

اینستاگرام، یک ویترین رایگان اما با ارزش

حالا در این شرایط، به نظر شما نادیده گرفتن این رسانه جذاب، پرمخاطب و از همه مهم‌تر رایگان برای کسب‌ و کارها کار منطقی‌ است؟ شک نکنید که نه؛ اما با این‌ وجود باید مواظب باشید در تله اشتباهات رایج تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی نیفتید.

اشتراک‌گذاری محتوا در اینستاگرام گرچه رایگان است، اما از اعتبار بزرگ‌تری خرج می‌کند که همان وقت مخاطب است و اگر در ازای این زمان، محتوای درخور و ارزنده‌ای به بیننده عرضه نشود، مشتری برای همیشه از دست خواهد رفت.

تبلیغات اینستاگرامی با آنی‌بین

ساخت تیزر برای اینستاگرام را باید یکی از فرصت‌های مهم و حساس کسب‌وکار به‌حساب بیاوریم. کانون آنی‌بین، با سال‌ها تجربه در تولید تیزر و فیلم‌های تبلیغاتی، همراه با آخرین فناوری‌های روز جهان و شناخت دقیق مؤثرین روش‌های تبلیغات، تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی را نیز به سبد محصولات خود اضافه کرده است.

ساخت ویدئوی تبلیغاتی برای اینستاگرام + شرایط و تعرفه قیمت (کلیک کنید)

ویدئوهای مناسب برای پخش در اینستاگرام از تیزرهای تبلیغاتی گرفته تا پشت‌صحنه‌های اداره سازمان‌ها و شرکت‌ها تا ویدئوی آنباکسینگ و جعبه گشایی همه امکان دیده شدن محصول یا خدمات شما را فراهم می‌کنند.

از آنجا که بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و خانگی نیز اینستاگرام را ویترین اصلی محصولات خود قرار داده‌اند، آنی بین با ایجاد کلاس‌های مختلف قیمتی، با کیفیت‌ترین تیزرهای تبلیغاتی را با هزینه مناسب برای همراهی با هموطنان عزیزمان طراحی کرده است.

شما می‌توانید با مراجعه به سایت anibeen.com بخشی از نمونه‌کارهای تولیدشده در کانون آنی‌بین را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تبلیغات اینستاگرامی آنی بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند

به گزارش تابناک «بچه که نیس، یه وسیله‌اس برای درآمدزایی والدین»، «خب چی میشه؟ یکی دوست داره یه پیج بزنه عکس نوزادی تا بزرگی کودکشو ثبت کنه»، «از جنینی میشه کودک کار اینستاگرامی»، «فک می‌کنم من تنها مادری هستم که به انتخاب پسرم احترام گذاشتم و تا خودش نخواد براش پیج نمیزنم»، «تو کشورهای دیگه کودک تا یه  سنی حق نداره توسط والدین در شبکه مجازی یا لایوها دیده بشه»؛ این‌ها بخشی از پیام‌های مخاطبان در فضای مجازی است که در واکنش به صفحه‌های اینستاگرامی کودک اینفلوئنسرهایی که هنوز متولد نشده‌اند به ثبت رسیده است. 


این درحالیست که رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران شهرام خرازی‌ها ۱۶ اردیبهشت ماه گفت که «والدین با انتشار عکس جنین در فضای مجازی حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.»

چند سالی است که پای کودکان و حتی نوزادان به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باز شده است. پیشتر خبر دستگیری پدری خبرساز شد که پسر ۶ ساله خود را مجبور به استفاده از الفاظ رکیک در فضای مجازی می‌کرد تا با استفاده از شیرین زبانی کودک، تعداد دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامی خود را بالا ببرد.
آمار مستند و رسمی از تعداد کودکان  اینستاگرامی موجود نیست، اما مددکاران اجتماعی خبر از رشد تصاعدی این کودکان در فضای مجازی و پایین آمدن روزانه سن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی می‌دهند. به طوری که برخی از نوزادها هنوز متولد نشده هزاران دنبال کننده دارند. 


اغلب این صفحه‌ها در اینستاگرام با تصاویری از تست بارداری و سونوگرافی آغاز به کار می‌کند و حتی فیلم لحظه تولد برخی از آن‌ها نیز در فضای مجازی موجود است.


البته استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی تنها مختص به ایران نیست. این موضوع در سال‌های گذشته به یکی از دغدغه‌های اصلی حامیان حقوق کودک در دنیا تبدیل شده است. این فعالان علاوه بر مخالفت با ساختن صفحات مجازی به نام کودکان، انتشار تصاویر صورت کودکان در صفحات والدین را نیز ناقص حقوق اولیه و تاثیر گذار بر سلامت روانی کودکان می‌دانند.


آسیه اناری، روان‌شناس بالینی کودکان، می‌گوید که «دنیای امروزی و آینده بر اساس همین ارتباطات شکل می‌گیرد. ما نمی‌توانیم بچه‌ها را از دنیای ارتباط‌های مدرن و تکنولوژی دور کنیم.» والدین با ساختن صفحه اینستاگرام به دنبال آرشیو عکس کودکان‌شان هستند. اتفاقا بعضی از بچه‌ها وقتی بزرگتر می‌شوند از دیدن عکس‌های کودکی خود لذت هم می‌برند. 


اما محمدصادق باطنی، کارشناس شبکه‌های اجتماعی در حوزه کودک، می‌گوید که اینستاگرام جای خوبی برای آرشیو عکس نیست. با انتشار عکس کودک در فضای مجازی « بچه از همان سن کم به تأییدطلبی عادت می‌کند و این تایید را از آدم‌های مجازی دریافت می‌کند و در بزرگسالی که گرفتن تایید سخت‌تر می‌شود، برای اقناع همان بخشی که در شکل‌گرفتنش دخل و تصرفی نداشته، دست به کارهایی می‌زند که باعث آسیب‌های جدی به شخصیت او می‌شود.»
روانشناسان معتقدند که والدین باید به حریم خصوصی فرزندان خود توجه کنند و هر عکسی را منتشر نکنند. علاوه بر این باید قوانین سخت گیرانه‌تری را از جانب شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از کودکان تصویب شود.

 

 

فارس

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • جنجال تبلیغاتی کاندیداها در اینستاگرام /آقای کاندیدا از سرود انتخاباتی خود رونمایی کرد /کاندیدای لنجان: ادب را رعایت کنید
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس در شبکه تهران
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • آغاز پخش فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در شبکه استانی گلستان