Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران گفت: صدور بخشنامه‌های آنی در شرایط جنگ اقتصادی سبب بروز مشکلاتی برای بخش خصوصی شده که این امر در شرایط فعلی کمک دولت به دشمن به شمار می‌رود. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۴ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین پیرموذن ظهر امروز در نشست فعالان اقتصادی استان اردبیل با دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه در اردبیل اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر شاهد نبود تعادل در بخشنامه‌ها و عدم اجرای درست قوانین از طرف دولت هستیم که این امر سبب شده تا مشکلاتی برای بخش خصوصی به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر هماهنگی دولت با بخش خصوصی در صدور بخشنامه‌ها تصریح کرد: باید قبل از صدور بخشنامه‌ها دولت هماهنگی لازم را با بخش خصوصی داشته و از آنها اطلاعات بگیرد و این بخشنامه‌ها به صورت آنی صادر نشود تا در ادامه آرامش فعالان بخش خصوصی با این بخشنامه‌های خلق‌الساعه به هم نریزد.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در سخنان اخیرشان مبنی بر اطلاع از نظر فعالان بخش خصوصی در صدور بخشنامه‌ها گفت: این بخشنامه‌ها سبب شده تا فعالان بخش خصوصی در شرایطی که در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم خلع سلاح شوند و فعالیت آنها با مشکل مواجه شود که این امر کمک دولت به دشمنان به شمار می‌رود.

پیرموذن بیان کرد: در مورد خواسته دولت از بخش خصوصی مبنی بر اینکه ارز حاصل از صادرات نفت را وارد کشور کنند، افزود: مگر خود دولت این توانایی را دارد که چنین مطالبه و خواسته‌ای را از بخش خصوصی داشته باشد.

وی با اشاره به بخشنامه دولت در این زمینه بیان کرد: روز گذشته دولت در قالب بخشنامه از بخش خصوصی خواسته که هر چه توان دارد ارز وارد کشور کند اما این را در نظر نگرفته که قوانین کشورهای دیگر آیا اجازه می‌دهد که ارز همراه افراد وارد کشور شود.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر توسعه تجارت با کشور عراق اظهار کرد: انتظار می‌رود با توجه به اینکه صادرات به کشور عراق راحت‌تر بوده و بزرگ‌ترین بازار محسوب می‌شود، این امر مورد توجه قرار گیرد و توسعه تجارت و صادرات به این کشور در اولویت باشد.

انتهای پیام/ ت

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • دستگیری سارق اماکن خصوصی در اردبیل 
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل